Tjærekosten
Hjem > Undervisning

Undervisning

 

Asfaltskolen

 

Asfaltskolen startede tilbage i 2012 hvor asfaltarbejdere, fra Munck og Pankas kunne få et undervisningstilbud på TH. LANGS HF & VUC.

 

Da vi som asfaltarbejder bliver hjemsendt senest den 23. december og ca. 3 måneder frem, har Munck Asfalt i samarbejde med TH. LANGS HF & VUC givet medarbejderne et tilbud om vinteren for og styrke dansk, matematik og it færdighederne.

 

Fra 2017 har vi også fået medarbejdere fra Silkeborg Ry Golfklub med på Asfaltskolen på de samme vilkår som Munck Asfalt.

 

Asfaltskolen er delt op på den måde, at der er ordblindeundervisning og almindelig AVU undervisning, så alle får det mest mulige ud af det. Undervisningen er individuelt tilrettelagt i matematik og dansk, så vi alle får det mest mulige ud af det.

 

I de første år var undervisningen opdelt i de forskellige fag, men i 2016 valgte man at slå de 3 fag lidt sammen i et stort fælles projekt, hvor vi valgte at lave en avis som hedder ”Tjærekosten”. Du kan læse avisen fra 2016 her: http://thlangs.dk/avisen/avisen.pdf

I 2017 laver vi tjærekosten version 2.0 i et godt samarbejde med underviserne i de forskellige fag.

 

I år har vi haft et projekt i it for sig selv med noget 3D print, hvor vi selv har skulle tegne en lille ting til os selv i programmet, https://www.tinkercad.com, som vi derefter skulle sende til biblioteket og få det printet ud i 3D.

 

Af Kenneth Graversen

 

 

3D Print

 

Billeder af Anders Pedersen

 

 

 

 

 

 

 

powered by CMSimple | NMuD