Tjærekosten
Hjem > Arbejde > Fræser og sugebil i Munck asfalt

Fræser og sugebil i Munck asfalt

 

Jeg hedder Jan og er fræserfører ved Munck Asfalt

 

Jeg kører en halv meter fræser, som der kan fræse ned i 20 cm dybde. Men for det meste laver jeg klar til asfaltholdet, så de kan ligge deres asfalt. Jeg står tit over for en del udfordringer, som fræserfører, såsom det er mig, de ringer til fra kontoret om, hvor meget vi har og om vi kan nå det hele. Om vi kan nå lidt mere op af dagen. Og det er jo altid vores skyld, hvis det hele ikke lige lykkedes over for formændene.

Tit har vi mange timer når sæsonen er i gang. Og jeg nyder at komme ud til de forskellige hold og gøre en indsats, så de også kan komme i gang med deres arbejde. Vi bliver enige om, hvordan tingene skal gøres for det meste i fællesskab. Jeg nyder mit arbejde, når solen skinner og fuglene pipper. Så går det hele meget bedre med at få det hele til at gå op i en højere enhed.

Som fræserfører har jeg Ricky med der kører fejebil. Fejebilen bruger vi til at feje op efter det, jeg fræser. Ricky kører ofte efter mig og fejer og til sidst, når vi er færdige med vores arbejde, plejer Ricky at feje det område, vi har kørt i, ren. Så vores kunder bliver tilfredse. Der er også en gang imellem jeg er ude og gennemfræse, hvor han kører og fejer pladser, for andre kunder vi har.

 

 

 Af Jan Bach Nielsen   

 

powered by CMSimple | NMuD