Tjærekosten
Hjem > Arbejde > Bliv vejasfaltørelev i Munck asfalt

Bliv vejasfaltørelev i Munck asfalt

 

Som vejasfaltørelev får man en alsidig uddannelse inden for entreprenør branchen, uddannelsen tager 2 år med opstart i september og  afsluttes 2 år efter med en prøve i uge 33.

Man starter  i april måned, som ufaglært  asfaltmedarbejder, i løbet af perioden frem til uddannelsesstart får man afprøvet om det er noget for dig, samtidig får vi mulighed for, om der er den rette kemi. Efter uddannelsen er der stor mulighed for fast arbejde, som udlært asfaltør. Uddannelsen er i høj grad praktisk orienteret med næsten 75% af tiden i praktik i virksomheden og 25% af tiden på skole.

Udover vejasfaltørere uddanner Munck også brolæggere, entreprenør- og landbrugs

maskinmekanikere, procesoperatører, administrations- og økonomiassistenter samt EGU-elever.

Forudsætning for en ansættelse som asfaltørelev er, at vi forventer at du har gennemført 9.kl. eller tilsvarende. Det er en fordel, hvis du  er fyldt 18 år og har kørekort til bil eller traktor og har praktisk erhvervserfaring fra et fritidsjob eller tidligere fultidsjob, 

 

 

 

 

Besøg http://www.en-fremtid-i-munck.dk/ eller http://www.mercantec.dk/media/186681/Vej-asfaltoer_folder.pdf , hvor du kan møde nogle af vores unge kolleger og høre, hvordan det er at arbejde i Munck, samt læse mere om de uddannelser, vi tilbyder.

 

Af Søren Jørgensen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


powered by CMSimple | NMuD